BAT ATR indicator

Here you can post and download custom indicators. PLEASE: Do not start topics unless you are posting your own indicator, they will be moved to appropriate section even if you do.

Moderator: admin

BAT ATR indicator

Postby Alexander.Gettinger » Tue Nov 26, 2013 4:48 pm

This indicator is a ported MQL5 indicator from http://www.mql5.com/en/code/1904.

BAT_ATR.PNG


Download:
BAT_ATR.lua
(3.78 KiB) Downloaded 264 times
Alexander.Gettinger
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 2937
Joined: Wed Mar 31, 2010 9:40 pm
Location: Russia, Omsk

Re: BAT ATR indicator

Postby evgeniyn » Wed Nov 27, 2013 5:28 am

Some BUG here. I can't see green stream at all.
evgeniyn
 
Posts: 44
Joined: Fri Dec 28, 2012 1:27 am

Re: BAT ATR indicator

Postby Apprentice » Thu Nov 28, 2013 4:32 am

1.png

I did not managed to reproduce, which settings you use.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 17548
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: BAT ATR indicator

Postby evgeniyn » Thu Nov 28, 2013 4:55 am

I use default settings. Trading Station version is 01.13.092613
evgeniyn
 
Posts: 44
Joined: Fri Dec 28, 2012 1:27 am

Re: BAT ATR indicator

Postby Apprentice » Thu Nov 28, 2013 5:36 am

Indeed very strange.
I have no answer for you at this time.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 17548
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: BAT ATR indicator

Postby evgeniyn » Thu Nov 28, 2013 6:03 am

I have tried to debug it. I set breakpoint on row 76 (LevelDn[period]=1000;) The problem comes after break on row 76 to next step break on row 80 (UP[period]=LevelDn[period];)
evgeniyn
 
Posts: 44
Joined: Fri Dec 28, 2012 1:27 am

Re: BAT ATR indicator

Postby Apprentice » Thu Nov 28, 2013 6:30 am

Let me guess, you're using gold.
Try updated version.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 17548
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: BAT ATR indicator

Postby evgeniyn » Thu Nov 28, 2013 6:42 am

Apprentice wrote:Let me guess, you're using gold.
Try updated version.

What do you mean - gold? And where get updated version?
evgeniyn
 
Posts: 44
Joined: Fri Dec 28, 2012 1:27 am

Re: BAT ATR indicator

Postby Apprentice » Thu Nov 28, 2013 7:28 am

Problematic were instruments with a value greater than 1000 like Gold.
U can download new version of indicator from the topmost (first) post in this topic:
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 17548
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: BAT ATR indicator

Postby evgeniyn » Thu Nov 28, 2013 7:53 am

You right. I can see green stream on EUR/USD, but on "Indexes" - no. Regarding the updated version (topmost version) - it's exactly same file that I'm using. Thank you for idea - I've fixed by replacing in 76 row "1000" on "CurrDn" (LevelDn[period]= CurrDn)
Last edited by evgeniyn on Thu Nov 28, 2013 8:06 am, edited 1 time in total.
evgeniyn
 
Posts: 44
Joined: Fri Dec 28, 2012 1:27 am

Next

Return to Custom Indicators

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 17 guests